HAND PAINTED MAION T-SHIRTS

 

HAND PAINTED MAION T-SHIRTS

Last few years I am a big fan of wearing T-shirts as a part of my personal style but in time I realized I want them to be unique and more interesting. I also love contemporary art and abstract painting. I myself have always been doing some painting, especially abstract, which is an organic and emotional outlet for me. The inspiration is unlimited and It complements my strive for taking slow fashion to a new level.

So, I decided to paint directly on fabric or on T-shirts making unique and very personalized products. After painting on fabric or T-shirt, the paint has to dry and then be exposed to high temperature to fix the color pigment into the fabric threads. Finished like that T-shirt can be washed in washing machine on 30 °C and ironed.

Posljednjih nekoliko godina nošenje pamučnih majica postalo je važan dio mog osobnog stila ali sam s vremenom shvatila da želim da budu originalne i zanimljive. Ja sam velika ljubiteljica suvremene umjetnosti i apstraktnog slikarstva. I sama sam oduvijek pomalo slikala, posebno apstrakcije koje su za mene istinsko i emotivno oslobađanje. Inspiracija je beskrajna i slaže se sa mojom idejom da “slow fashion“ podignem na neku novu razinu.

Stoga sam odlučila slikati direktno na tkaninu ili pamučne majice stvarajući originalan i personalizirani proizvod. Nakon oslikavanja na tkaninu ili majicu, boja se mora osušiti a zatim izložiti visokoj temperaturi da bi se pigment u boji fiksirao na niti tkanine. Tako obrađena majica može se prati u mašini na 30 °C i peglati.